Vatandaşlar, isyan etti! Cep telefonu kamerasıyla çektikleri videodan yetkililere seslendiler

Edirne'nin en büyük sorunlarından birisi olan Toplu Ulaşım Sistemi (ETUS), vatandaşları çileden çıkardı.  Sabah saatlerinde işe gitmek için bindikleri toplu ulaşım aracında çektikleri video ile yaşanan duruma isyan eden vatandaşlar, yetkililere seslendi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Vatandaşlar, isyan etti! Cep telefonu kamerasıyla çektikleri videodan yetkililere seslendiler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Araçların kapasitesinin üzerinde yolcu aldığını iddia eden vatandaşlar,çektikleri videodan yetkililere seslendi. Bu rezilliği her gün çektiklerini belirten vatandaşlar, balık istifi şeklinde yolculuk yapmak istemediklerini aktardı.

İddiaya göre her gün sabah saatlerinde ETUS’u kullanan vatandaşlar minibüsün kapasitesinin üzerinde yolcu aldığını belirterek isyan etti. ‘Balık istifi şeklinde yolculuk yapıyoruz’ diyen yolcular ETUS’a serzenişte bulundu.

Yolcular her sabah böyle yolculuk yapmaktan bıktıklarını belirterek seferlerin yetersizliğinden şikâyetçi olduklarını ifade etti.

"Kime gidelim kime konuşalım"

Sabah saatlerinde 1A hattında yolculuk yapan vatandaşlar çektikleri videoyu sosyal medya üzerinden paylaştı. Paylaşılan videoda “Her sabah bizi böyle istifliyorlar. 1A yolcularını her gün balık istifi şeklinde taşıyorlar. Hepimizin ETUS hakkında ayrı bir şikâyeti var. Şu halimize bak küçücük arabada gitmeye çalışıyoruz. Bir de para kazanmıyoruz diye isyan ediyorlar. ETUS’a her seferinde zam geliyor. Yeter bu rezilliğimiz. Kime gidelim kime konuşalım” ifadeleri yer aldı.

İpek Esma Çeşme