Vatandaşlar Cumhurbaşkanı Erdoğan için saatler öncesinden alanları doldurdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 8 Mayıs Pazartesi Edirne'de düzenlediği miting öncesi vatandaşlar saatler öncesinden alanları doldurdu.

Vatandaşlar Cumhurbaşkanı Erdoğan için saatler öncesinden alanları doldurdu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Vatandaşlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Edirne’de gerçekleştireceği miting öncesi oluşturulan alana saatler öncesinden geldi.

Edirne merkez ve ilçelerden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı görmek için gelen binlerce vatandaş kentte yoğunluk oluşturdu.

En son 2019 yılında Edirne’yi ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan için miting alanını dolduran vatandaşlar duydukları heyecanı dile getirdi.

Vatandaşlardan Emine Erdul, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Edirne’ye gelmesinden dolayı çok heyecanlı olduğunu belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın görmekten dolayı çok mutlu olduğunu anlatan Erdul, “Başımızda o olduğu sürece huzurlu ve mutluyuz. Seçimde kazanıp alacağız.” Dedi.

Vatandaşlardan Sevcan Serdi de çok heyecanlı olduğunu aktardı ve şunları söyledi:

“Reisimiz geliyor. Onu göreceğim diye çok mutlu hissediyorum. Seçimde umutluyuz ve kazanacağıma gönülden inanıyorum.  Hayırlısı olsun diyorum ama sonuna kadar Recep Tayip Erdoğan.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı görmek için İpsala’dan geldiğini ifade eden Metin Uzun da

“Cumhurbaşkanımızın bütün mitinglerine katılıyorum ve her zaman destekliyorum. Saat 09.00’dan beri bekliyorum. Cumhurbaşkanımızı tekrardan göreceğim çok heyecanlıyım. Seçimi ilk turda alacağız bu iş ilk turda bitecek. Sadece AK Parti şahsına oy veriyorum. Her zaman şerefimle destekleyeceğim.” Dedi.

Keşan’dan gelen Hasan Taşcan ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı her zaman destekleyeceğini söyledi.

5 bin kişilik bir ekiple Keşan’dan geldiklerini vurgulayan Taşcan, “Allah Cumhurbaşkanımıza uzun ömürler versin, Allah onu başımızdan eksik etmesin. Bu seçim vatan seçimi o yüzden Recep Tayip Erdoğan’ı destekliyoruz. Vatanımızın bölünmemesi için, PKK’lılara bu fırsatı verip sevindirmeyeceğiz seçimin ilk turunda alnımızın akıyla kazanacağız. Sonuna kadar Recep Tayip Erdoğan diyeceğiz.” Şeklinde konuştu.

Vatandaşlardan Nisanur Sığırcı ise 12 yaşından beri Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı desteklediğine dikkat çekti.

Sığırcı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı desteklemeye devam edeceğini dile getirdi ve şunları söyledi:

“Recep Tayip Erdoğan’ı çok seviyorum. Cumhurbaşkanımızı göreceğim çok heyecanlı ve mutluyum. Her zaman başımızda olur inşallah. Bu yıl oy kullanamasam da ileride oy kullandığım zaman inşallah hala başımızda olur ve oyumu cumhurbaşkanımızdan yöne kullanırım. Şimdilik sadece mitinginde destek veriyorum ve her zaman destekliyorum.”

Vatandaşlardan Levent Yaçi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Edirne’ye geldiği için çok mutlu ve onurlu olduklarını kaydetti.

Yaçi, 14 Mayıs’ta Türk Milleti’nin doğru kararı vereceğini ve seçimlerin hayırlı olmasını diledi.

Doğukan Vurgun- Dilek Şahin