Vali Sezer, 'Musabeyli Korusu, Türkiye'deki örnek mesire alanlarından birisi olacak'

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü çerçevesinde Musabeyli Köyü'nde düzenlenen etkinlikte önemli açıklamalarda bulunan Vali Sezer, Musabeyli Korusu'ndaki mesire alanı ile ilgili gelişim planı çizildiğini ve netleştiğinde burasının projelendirilerek Edirnelilerin hizmetine sunulacağını ifade etti.

Vali Sezer, 'Musabeyli Korusu, Türkiye'deki örnek mesire alanlarından birisi olacak'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ülke açısından 81 ilde ve ilçelerde ağaçlandırma bayramı kutladıklarını ve bu yıl Cumhuriyet'in 100. yılına denk gelmesi sebebiyle ayrıca mutlu ve gururlu olduklarını söyleyen Edirne Valisi Yunus Sezer, gazetecilerin sorularını yanıtladı.  

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü dolayısıyla çerçevesinde Musabeyli Köyü'nde düzenlenen etkinlikte önemli açıklamalarda bulunan Vali Sezer, Musabeyli Korusu'ndaki mesire alanı ile ilgili gelişim planı çizildiğini ve netleştiğinde burasının projelendirilerek Edirnelilerin hizmetine sunulacağını ifade etti.

Vali Sezer, Musabeyli Korusu'nun ilkbaharla birlikte hem kamp alanlarıyla, hem de mesire ve piknik alanlarıyla beraber Türkiye'deki örnek mesire alanlarından bir tanesi olacağını söyledi.

 "Millet Bahçesi Projesi devam ediyor"

Millet Bahçesi Projesi ile de açıklamada bulunan Vali Sezer, önümüzdeki yılın ilk dönemlerinde büyük bir bölümün tamamlanmasının planlandığını aktardı.

Vatandaşların yürüyüş yapabilecekleri, bisiklete binebilecekleri, piknik yapabilecekleri, kamp yapabilecekleri alanları çoğaltmayı hedeflediklerini belirten Vali Sezer, çok önemli 2 alanı 2024 yılına hazırlamış olacaklarını ifade etti.