Vali Canalp Takdir Ediliyor

İl Genel Meclisi Şubat Ayı toplantısında konuşan Meclis Başkanı Mehmet Geçmiş, Edirne Valisi Ekrem Canalp'ın yoğun bir programla çalıştığını ve göreve geldiği üç aylık gibi kısa sürede 254 köyün 200 tanesini gezerek sorunları yerinde tespit edip çözdüğünü söyledi.

Vali Canalp Takdir Ediliyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Edirne İl Genel Meclisi Şubat ayı toplantıları başladı. Önceki toplantının tutanak özetlerinin okunmasının ardından, Vali Canalp’ın gerçekleştirdiği köy ziyaretlerinde bulunan ve çalışmalara yakından vakıf olan İl Genel meclis üyelerinden bazıları söz alarak gözlemlerini dile getirdiler.

“Sorunları Yerinde Tespit Ediyor”

Şenol Kılıç, Enez’deki 19 köyün hepsinin ziyaret edildiğini ve gece geç saatlere kadar çalışmaların devam ettiğini söyledi. Kılıç, “Sorunların yerinde tespit edildi ve çözüm odaklı yaklaşımlarda bulundu. Biz bu tarz çalışmaları rahmetli Edirne eski Valisi Fahri Yücel’de görmüştük. Yine böylesi bir çalışma görüyorum. İyi ki gelmiş Sayın Valimiz gerçekten çok memnunuz.” Dedi.

“Valimiz 7/24 Çalışıyor”

Vali Ekrem Canalp’ın çalışmaları sayesinde yakında köylerin şehirleri geçeceğini vurgulayan Nedret Akbulut, “Müthiş bir hava esmeye başladı bölgemizde. Ben bugüne kadar hakikatten. Yeni gelen Valimiz gerçekten 7/24 çalışıyor. Şaşırıyorum. Uzun köprüye geldiğinde 25 köyü gezdik sabah 7’den gece 122ye kadar çalıştı. Takdire şayan bir Vali. Onunla çalışanlar gerçekten çok şanslı. Muhtarlarımıza ihtiyaçları sordu. Ve ertesi gün istekler yerine geldiğini gördük.” Diye konuştu.

Canalp’ın projeler ve yenilikler konusunda fikirlere çok açık biri olduğunu vurgulayan Mustafa Suiçmez ise, yeni projelerin Edirne gelişimine çok büyük katkısı olacağını söyledi.

İpek Deniz