Umutları yeşertecek fidanlar dağıtıldı

Edirne Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlar anısına fidan dağıtıldı. Türkiye genelinde eş zamanlı 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenler anısına fidan dağıtımı gerçekleştirildi.

Umutları yeşertecek fidanlar dağıtıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne Orman İşletme Müdürlüğü tarafından 6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden vatandaşların anısına fidan dağıtıldı. Saraçlar Caddesi ve Eski Cami önünde fidan dağıtan ekipler, depremde hayatını kaybeden vatandaşları andı.

Türkiye genelinde eş zamanlı 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenler için fidan dağıtımı gerçekleştirildi. Düzenlenen etkinlik yoğun ilgi gördü ve ücretsiz olarak dağıtılan fidanlar kısa sürede tükendi.

Edirne’de Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri tarafından asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlar anısına bin adet fidan dağıtıldı.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı Çevre ve Doğa Koruma Timi ekipleri de etkinliğe katılarak vatandaşlara fidan dağıttı.

Depremde hayatını kaybeden vatandaşlar anısına fidan aldığını söyleyen Sadrettin Güçlü, “6 Şubat depreminin ardından 1 yıl geçti ve hala dün gibi hatırlıyoruz. Çok üzgünüz ve inşallah bir daha böyle bir felaket yaşanmaz. Hayatını kaybeden vatandaşlar anısına buradan fidan aldım ve bahçeme dikeceğim” Dedi.

İpek Esma Çeşme