Ulus Pazarı'nda bayram yoğunluğu

Edirne'de cuma günleri kurulan Ulus Pazarı'nda bu hafta Kurban Bayramı yoğunluğu yaşandı.

Ulus Pazarı'nda bayram yoğunluğu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yerli ve yabancı birçok turistin uğrak noktalarından olan Ulus Pazarı sabahın erken saatlerinden itibaren doldu taştı. Pazar esnafı, turistlerin de gelmesiyle birlikte satışlarda artış olduğunu dile getirdi.

Çevre iller başta olmak üzere Bulgaristan ve Yunanistan'dan da çok fazla müşterisi olan Ulus Pazarı’nda bu hafta bayram hareketliliği yaşandı.

Bayramlık kıyafet ve çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak isteyen kişiler, bölgenin en büyük pazarlarından olan Ulus Pazarı'nda yoğunluk oluşturdu.

Sabahın erken saatlerinde tezgâhlarını açan Pazar esnafının yüzünü yaşanan yoğunluk güldürdü

 Azerbaycan’dan bayram için Edirne’ye geldiklerini belirten Rızayeve Ahberçe, çocuklarına bayram alışverişi yapmak için Ulus Pazarı’nı tercih ettiğini söyledi.

Ahberçe, fiyatların uygun ve kaliteli olduğunu dile getirerek bir sene önce daha uygun fiyatlı olduğunu ve şu an arttığını aktardı.

Pazarda çok fazla çeşit olduğunu söyleyen Gülşah Ilıca, “ bayram öncesi çok fazla yoğunluk var ve adım atılacak yer yok. Herkes Ulus Pazarı’nı tercih ediyor. Çünkü hem uygun hem de çok fazla çeşit var. Biz de tercihimizi pazardan yana kullandık. Bayram öncesi alışverişimizi tamamladık.” Dedi.

Haber Merkezi