Ulus Pazarı en kalabalık günlerinden birisini yaşadı

Edirne'de her hafta Cuma Günü kurulan yerli ve yabancı birçok turistin uğrak noktalarından olan Ulus Pazarı bu hafta da en kalabalık günlerinden birisini yaşadı. Hava sıcaklığının 12 derece ölçüldüğü kentte vatandaşlar güneşli havayı değerlendirdi.

Ulus Pazarı en kalabalık günlerinden birisini yaşadı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ulus Pazarı en kalabalık günlerinden birisini yaşadı. Hava sıcaklığının 12 derece ölçüldüğü ve güneşli havanın hakim olduğu kentte vatandaşlar sokağa döküldü.

Gıdadan giyime, ayakkabıdan çantaya, ev eşyasından, temizlik ürünlerine kadar birçok ihtiyacını Edirne’den karşılayan Bulgar turistler, bu hafta da Ulus Pazarı’nda yoğunluk oluşturdu. Aldıklarını bavullara ve çantalara yerleştiren Bulgar turistler, kent merkezinden de alışveriş yaptı.

Sabahın erken saatlerinden itibaren tezgahlarını açıp müşterilerini beklemeye başlayan pazar esnafı, bu hafta oluşan kalabalıktan nasibini aldı. Hem yerli halk, hem de yabancı turist yoğunluğunun yaşandığı pazarda esnafın yüzü güldü. Havaların soğumaya başlaması dolayısıyla vatandaşlar kışlık giyecek alışveriş telaşına başladı. Mont, ayakkabı, bot, kazak, kaban gibi ihtiyaçları için alışverişe çıkan vatandaşlar, Ulus Pazarı'nı tercih etti.

Doğukan Vurgun