Türkiye Beyazay Derneği Edirne Şubesi, engelsiz bir yaşama dikkat çekti

Türkiye Beyazay Derneği Edirne Şubesi, 13. Engelsiz Yaşam Fuarı'nda önemli bir adım attı. Edirne Şube Başkanı Gözde Emel Baytar ve yönetim kurulu üyeleri açtıkları stant ile engelsiz bir yaşam için hep birlikte dedi.

Türkiye Beyazay Derneği Edirne Şubesi, engelsiz bir yaşama dikkat çekti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Stantlarında dört gün boyunca ziyaretçileri ağırlayacak olan dernek üyeleri, engelsiz yaşamın önemine vurgu yaparak, toplumun farkındalığını artırmayı hedefliyor.  Türkiye Beyazay Derneği Edirne Şubesi, "Engelsiz bir yaşam için hep birlikte" sloganıyla, çeşitli projeler ve etkinliklerle çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkanı Lokman Ayva'nın Farkındalık Zirvesi'ndeki etkileyici konuşması, katılımcılardan büyük ilgi gördü. Ayva, engelsiz bir dünya için bir araya gelmenin, güçlü adımlar atmalarına olanak tanıdığını vurguladı. Türkiye Beyazay Derneği, bu tür etkinliklerle toplumda farkındalık yaratmayı ve engelli bireylere ve ailelerine destek olmayı amaçlayan önemli bir role sahip.

Türkiye Beyazay Derneği Edirne Şubesi Başkan Gözde Emel Baytar, 13. Engelsiz Yaşam Fuarı'nda yaptığı açıklamada, "Edirne Şubesi olarak bu önemli etkinlikte yer almaktan gurur duyuyoruz. Engelsiz bir yaşam için var gücümüzle çalışıyoruz. Standımızda ziyaretçilere, engelli bireylerin karşılaştığı zorlukları anlatarak farkındalık oluşturmayı amaçlıyoruz. Toplumun desteğiyle daha güçlü adımlar atacağımıza inanıyoruz. Türkiye Beyazay Derneği olarak birlikte, engelsiz bir dünya için mücadele ediyoruz" ifadelerine yer verdi.

Haber Merkezi