Turizm elçisi Dinar'a takdirname belgesi verildi

Edirne Turizm, Tarih, Kültür, Sosyal Yardımlaşma ve Balkan Ülkeleri Dostluk Derneği tarafından Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar'a takdirname belgesi verildi.

Turizm elçisi Dinar'a takdirname belgesi verildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne Belediye Meclisi tarafından turizm elçisi beratı verilen Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar'a bu kez Edirne Turizm, Tarih, Kültür, Sosyal Yardımlaşma ve Balkan Ülkeleri Dostluk Derneği tarafından takdir belgesi verildi.

Selimiye Meydanı Mimar Sinan Heykeli önünde düzenlenen toplantıda Dernek Başkanı Cengiz Gültekin ve yönetim kurulu üyeleri, Bahri Dinar’a takdirname belgesini takdim etti.

15-22 Nisan Turizm Haftası nedeniyle Turizm Elçisi Bahri Dinar’a takdir belgesi vermek istediklerini belirten Gültekin, Dinar'a görevinde başarılar dileyerek her zaman desteklediklerini ifade etti.

Üyesi olduğu derneğe ve üyelerine teşekkür eden Dinar, yapılan bu önemli çalışmalarla dünyaya seslerini duyurduklarını söyledi.

Ramazan Bayramı'nı çok bereketli geçirdiklerini söyleyen Dinar, yüz binlerce turisti kentte ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

Burcu Temel