TREDAŞ elektrik kesintisi yaşanacak yerleri açıkladı

10, 11 Şubat günlerinde trafo elektrik şebeke tesis çalışması nedeniyle kesinti yapılacağı Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş (TREDAŞ) tarafından açıklandı.

TREDAŞ elektrik kesintisi yaşanacak yerleri açıkladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TREDAŞ tarafından, elektrik şebeke tesis çalışması nedeniyle kesinti kesintisi yapılacağı belirtildi.

                10 Şubat Cuma günü 09.00 ila 17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek çalışma süresince Edirne Şehir Şükrüpaşa Mahallesinin 20013 Sokak çalışma süresince enerjisiz kalacak.

                11 Şubat Cumartesi günü ise 09.30 ila 16.30 saatleri arasında Edirne İli Karaağaç Mahallesinin; Sığır Yolu ve Demirhat boyu mevkii tarımsal sulama tesisleri, Edirne Süleyman Demirel Fen Lisesi ve Civarı Yerleşim alanı, Pazarkule Gümrük Kapısı Tesisleri, Askeri tesisler ve Karaağaç ile Pazarkule Gümrük kapısı arasında kalan diğer tesisler çalışma süresince enerjisiz kalacak.

                Vatandaşlar elektronik aletlerin zarar görmemesi adına önlem alınması yönünde uyarıldı. Elektrikle çalışan aletlerin devreden çıkarılarak, yapılacak çalışmaların programlı elektrik kesintisi için belirtilen saatten önce bitmesi halinde, kesintiden etkilenen yerlere çalışma bitiminden hemen sonra ilan edilen kesinti bitiş saatinden önce enerji verilebileceği belirtildi. Jeneratör kullananların kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcısını açmaları, 3 Fazlı motor kullananların (Asansörü olan binalar, sanayi kuruluşları v.s.), enerji geldikten sonra motor devir yönlerini muhakkak kontrol ederek çalıştırmaları yetkililer tarafından bildirildi.

Haber Merkezi