Trakya'daki Yeşilay Cemiyetleri Edirne'de buluştu

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Edirne, Kırklareli ile Çanakkale şubesi üye ve gönüllüleri Edirne İlinde büyük buluşma gerçekleştirdi.

Trakya'daki Yeşilay Cemiyetleri Edirne'de buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Yeşilay Bölge Koordinatörlüğü tarafından 22 Ekim 2022 tarihinde gerçekleşen buluşmada, Edirne ilinde tarihi ve kültürel yerler gezilerek üyeler ile gönüllüler arası kaynaşma sağlandı.

Gerçekleşen geziler ve ziyaretler sonrası Türkiye Yeşilay Cemiyeti Edirne, Kırklareli ve Çanakkale Şubesi üye ile gönüllüleri akşam programında bir araya gelerek 3 ilde gerçekleşen “Türkiye Bağımlılıklar ile Mücadele Çalışmaları” ele alınarak, değerlendirildi. Bağımlılıklar ile mücadele çalışmaları kapsamında örnek teşkil eden projeler değerlendirilerek şubeler arası iş birliği süreci hakkında görüşmeler gerçekleştirildi.

Bölgesel Yeşilay buluşmasına 3 ilin üye ve gönüllüleri haricinde; Yeşilay Bölge Koordinatörü Sebahattin Bilgiç, Yeşilay Edirne Şubesi Başkanı Müzekka Bayrak, Yeşilay Edirne Kadın Komisyon Başkanı Zeynep Kaya Demirtaş, Kırklareli Yeşilay Şube Başkanı Yardımcısı Kenan Mete, Çanakkale Yeşilay Başkanı Nilay Köleoğlu ve yönetim kurulu üyeleri katılım sağladı.

Haber Merkezi