TMO hububat alım noktası sayısını arttırdı

AK Parti Edirne İl Başkan Yardımcıları Aydoğan Akıncı ve Âdem Ayaz, Toprak Mahsulleri Ofisi Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Ahmet Güldal ile birlikte Başkan Belgin İba'nın müjdesini verdiği ve yeni alım noktasını ziyaret etti.

TMO hububat alım noktası sayısını arttırdı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba'nın, geçtiğimiz hafta müjdesini verdiği Toprak Mahsullerine ait yeni alım noktası hizmet vermeye başlayacak. 

Toprak Mahsulleri Ofisi Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Ahmet Güldal ile birlikte yeni alım noktası ve TMO Edirne Başmüdürlüğü'nü ziyaret eden AK Parti Heyeti, alanda incelemelerde bulunarak bilgi aldı.

Geçtiğimiz hafta üreticilerle bir araya gelerek sorunlarını dinleyen Başkan İba, bereketli bir alım sezonu geçirilmesini temennisinde bulunarak, yeni alım noktasının büyük kolaylık sağlayacağını duyurmuştu. Başkan İba'nın müjdesini verdiği Toprak Mahsulleri Ofisi yeni alım noktası belirtildiği gibi hafta başı itibariyle Kapalı Ceza İnfaz kurumunun yanında bulunan alanda hizmet vermeye başladı. Yeni noktada günlük 1000 ton ürün alımı yapılacak.

Yeni alım noktasıyla birlikte üreticilerin randevuları öne alınacak ve işlemlerini daha hızlı bir şekilde yapabilecekler.

HABER MERKEZİ