Tercan: 'MHP, Ülkenin geleceğine ışık oluyor ve ışık saçıyor…'

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, yazılı bir basın açıklaması yaptı. Tercan, 'MHP, Vatanımız için taşın altına elini değil canını koyandır.. Milletimizin beklentilerine cevap veren, proje üreten bir siyasi partidir…' Dedi.

Tercan: 'MHP, Ülkenin geleceğine ışık oluyor ve ışık saçıyor…'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan haftalık yazılı basın açıklamasını yaparak, gündemi değerlendirdi. MHP’nin ülkenin gerçeği, her daim önce ülkem diyenlerin ve ülkenin bölünmez bütünlüğü için canını feda etmeye hazır olanların partisi olduğunu ifade eden Tercan, “MHP bu milletin tek ve son şansıdır. Zaten bu yüzden her dönem hedef oluyor. Ancak, yel kayadan toz alırmış. MHP memleket meseleleri ile ilgili şanı büyük mücadele veriyor, Milletimizin yüzünü güldürüyor…” Dedi.

“Ülke Zorlu Bir Süreçten Geçiyor”

MHP’nin her şartta ülkenin selameti için elinden geleni yaptığını dile getiren Tercan, Türkiye’nin zorlu bir dönemden geçtiğini bu nedenle kenetlenmek gerektiğini belirtti.

Tercan, MHP’nin ülke meselelerini, parti meselelerinin her daim önünde tuttuğunu belirterek, “MHP'nin Devleti için icraatları, Ülkesi için fedakârlıkları… CHP başta olmak üzere bu ülke ve milletle meselesi olanları rahatsız etse de, son derce hayırlı ve faydalı işlerdir. MHP Ülkemize karşı yoğunlaşan saldırıları bertaraf etmek için aralıksız bir mücadele içinde. Şu anda yapılan budur ve MHP her yerdedir!” Dedi.

Türk milletinin dayanağının MHP olduğunu iddia eden Tercan, partilerinin her zaman denge ve denetleme görevi üstlendiğini, üstlendikleri görevleri eksiksiz ifa ve edeceklerinden hiç kimsenin şüphesinin olmaması gerektiğini ifade etti.

Tercan MHP’nin yerli ve milli bir parti olduğunun altını çizen Tercan sözlerini şöyle sürdürdü; “MHP, Türk milliyetçiliğini esas alır. Son Türk Devletini yaşatmak herkesin ama en çok bizim milliyetçilerin varlık sebebidir.MHP Türkiye'nin bugünkü durumundan siyasi olarak en çok faydalanabilecek partidir. Bütün söyledikleri haklı çıkmış ve düşüncelerinde tam isabet sağlamıştır.” Diye konuştu.

HABER MERKEZİ