Tercan 'MHP için öncelik vatanın varlığı ve milletin bölünmez bütünlüğüdür'

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan yayınladığı yazılı açıklamada, 'Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben anlayışıyla, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bekası için her şeyi yapmaktan asla kaçınmayana Lider denir. O Liderde Devlet Bahçeli'dir.' Dedi.

Tercan 'MHP için öncelik vatanın varlığı ve milletin bölünmez bütünlüğüdür'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP’nin siyasette yol gösterici olduğunu belirten Tercan, “Her söylediği doğru çıkan, her tespitinde haklı olan, gerektiğinde risk alan, kendisinden önce ülkesini ve milletini düşünen, özel hesaplar yapmayan, çözüm üreten, yol gösteren ve rahatlatan tek parti MHP'dir. Muhalefette olsa da, defalarca ülkeyi felaketlerden kurtarmıştır ve şu anda da yaptığı budur. Bazıları bunu anlayıp kabul etmese de, millet ve tarih her şeyin tanığıdır. MHP için öncelik vatanın varlığı ve milletin bölünmez bütünlüğüdür. Bozkurt işareti yapmak ilk bakışta kimseyi MHP'li, Ülkücü yapmaz; ama en azından dürüst ve içtense milli ve yerli olduğunu kanıtlar. Sen gül, sen yürü Türkmen beyi hepimiz yanındayız ve oynanan oyunların farkınadyız. MHP ve Ülkücü camaiayı bölmek-parçalamak için gayret sarfedenler ve saflara ayırmak için kalleşlik edenler er-geç hüsran olacak ve ülkücülerin emekleri burunlarından fitil fitil getirilecektir.” Dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin düşüncelerinin elbet bir gün anlaşılacağını aktaran Tercan, “Bir gün herkes MHP Lideri Devlet BAHÇELİ’yi anlayacak, ne mutlu şimdiden anlayanlara. En kötü gün bugünse, bugünde MHP ve Liderimizin yanında ve emrindeyiz. Mazlum bilsin ki kendisine sahip çıkacak bir MHP, Lider Devlet Bahçeli ve Ülkücüler var. Zalim bilsin ki kendisine engel olacak bir MHP, Lider Devlet Bahçeli ve Ülkücüler var. Liderimizin Emrindeyiz. Yılanlardan, satanlardan, kaçanlardan, MHP'li de olmaz. Ülkücü de olmaz. Kendilerini Ülkücü zanneden zavallılar. Sizden olsa olsa boş gönül kuşsuz kafes olur.” İfadelerine yer verdi.

Haber Merkezi