Tercan 'Hedefimiz Edirne'den milletvekili çıkartmak'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Edirne İl Başkanı Zakir Tercan yazılı basın açıklaması yayımladı. Tercan açıklamasında, MHP'nin gelecek seçimlerde oy patlaması yaşayacağını ve 2023 yılında hedeflerinin MHP'den Edirne milletvekili çıkarmak olduğunu belirtti.

Tercan 'Hedefimiz Edirne'den milletvekili çıkartmak'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP’nin Edirne’de belli bir oy oranına sahip olduğunu ifade eden Tercan, MHP sevdalısı bir oy tabanına sahip olduklarını iletti.

Herkesin seçimlere yönelik anket yaptırdığına değinen Tercan, “Herkes hesap kitap yapıyor. Herkes kendisine göre bir anket sonucu açıklıyor. Herkes kendisini vitrine koymaya çalışıyor. Lakin aslında gelişmeler hiç de öyle göründüğü gibi değil. Konjonktür gereği kendini ifade edemeyen ama tercihi MHP'den yana olan büyük bir kitle var. MHP'den çeşitli sebeplerle başka partilere giden ama oralarda aradığını bulamayan ve MHP'ye hızla geri dönen büyük bir kitle var. Herkes görecek MHP oy patlaması yapacak. Edirne’nin, yegâne partisi olacak.” İfadelerine yer verdi.

MHP’nin siyaset alanında Edirne’nin parlayan yıldızı konumunda olduğunu belirten Tercan, partinin birlik beraberlik içerisinde olduğunu vurguladı.

Başka partilere gidip MHP’ye dönenlerin çok olduğuna dikkat çeken Tercan, Cumhur İttifakı'nın var oluş ilkelerine sahip çıkıldığını aktardı.

Edirne’de MHP’nin varlığının göz ardı edilmeyeceğini ifade eden Tercan, “Geçmiş yıllarda 1 milletvekilliği potansiyeline sahip MHP'de bugün daha büyük bir yükseliş var. MHP doğru yolda. Mahalle ve sokaklara kadar yaygın bir parti temsilcilik ağı var. MHP'de bu çalışmalar bugün seçim yaklaşırken değil; aylar, yıllar öncesinden başlatılıp sürdürülen çalışmalar. Bu muazzez birlik, bu muazzam beraberlik yeni yüzyılın anahtarı, birlikte güçlüyüz, birlikte her yerdeyiz. İnandık, başaracağız. Söz verdik, yapacağız. Yola çıktık, varacağız. Hedefimiz 2023 yılında MHP’nin Edirne İlimizde milletvekili çıkarmak. Bunu da el birliğiyle, güç birliğiyle başaracağız. Yapılacak seçimlerinde Milletvekili çıkaracağız. Hedefimiz Cumhur İttifakının zaferi, hedefimiz MHP’nin Edirne’de zaferi.” Açıklamalarında bulundu.

Hedeflerinin 2023 yılında yapılacak seçimlerde milletvekili çıkartmak olduğunu belirten Tercan, Edirnelilerin seçimlerde gereğini yapacağını ve MHP’yi layık olduğu yere getireceğini iletti.

Haber Merkezi