Tercan, 'Bu mübarek günün hayırlara vesile olmasını temenni ederim'

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, Mevlid Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı. Türk-İslam aleminin mübarek Mevlit Kandili'ni tebrik eden MHP Edirne İl Başkanı Tercan, bu değerli günün ülkemiz ve milletimiz için hayırlara, iyilik ve güzelliklere vesile olmasını diledi.

Tercan, 'Bu mübarek günün hayırlara vesile olmasını temenni ederim'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, Mevlid Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı. Allah'tan dünyada ve ahrette iyilik dileyen Tercan, "Bize sağlıklı huzurlu bir hayat İhsan et. Bizi iyilerle ve iyiliklerle karşılaştır. Amin. İyilik, iyidir... Eninde sonunda iyilik kazanacaktır. Allah'ım! Bizleri dünyada da, ahrette de gerçek kardeşliği, ahret kardeşliğini yaşattığı kullarından eyle. Allah'ım! Sevdiklerimi Zat'ına emanet ediyorum, sevmediklerimi sana havale ediyorum. Her şeyi en iyi bilen sensin, kim neye lâyıksa onu verirsin. Bizleri, her daim sana dua eden ve duasına icabet ettiğin kullarından eyle.. Şüphesiz dualarımızı işiten ve kabul eden sensin rabbim" dedi.

Bu mübarek gece vesilesiyle birlik, beraberlik ve kardeşlik vurgusu yapan Tercan, Bu günlerde dargınlıklar ve kırgınlıkların son bulmasını temenni etti.

Haber Merkezi