TEMAD üyelerine yönelik eğitim gerçekleştirildi

Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Edirne Şubesi (TEMAD) üyelerine eğitim verildi.

TEMAD üyelerine yönelik eğitim gerçekleştirildi

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen eğitimde Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Edirne Şubesi (TEMAD) üyelerine bilgilendirme yapıldı.

"Kadına Yönelik Şiddet İle Mücadele" ve "Bağımlılıklar ile Mücadele" konularına yönelik gerçekleştirilen eğitimde farkındalık oluşturmak amaçlandı.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Edirne Şubesi Başkanı Aydın Bildiş, eğitimin çok faydalı olduğunu söyleyerek herkesin bu konuda bilinçlenmesi gerektiğini vurguladı.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne teşekkür eden Bildiş, “Üyelerimizin katılımıyla çok güzel bir eğitim gerçekleşti. "Kadına Yönelik Şiddet İle Mücadele" ve "Bağımlılıklar ile Mücadele" konularında her kesimin bilinçli olması gerek. Bu gibi eğitimlerle birlikte ülkemizde bizleri üzen olayların daha da aza ineceği inancındayız. Toplum yararına yapılan ve farkındalık oluşturan bu işleri destekliyoruz.” İfadelerini kullandı.

İl Müdürlüğüne bağlı, Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğü tarafından 23.01.2023 tarihinde Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Edirne Şubesi (TEMAD) üyelerine yönelik "Kadına Yönelik Şiddet İle Mücadele" ve "Bağımlılıklar ile Mücadele" konularında eğitim gerçekleştirildi.

Doğukan Vurgun