TEMAD Ekibinden tava ciğer ustalarına teşekkür plaketi

Tarihi ve turistik noktaları gezmek için kente gelen Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Bursa İl Başkanlığı üyeleri, kentin en eski ciğercilerinden birisi olan Kazım Gilan ve İlhan Şen misafirperverliklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

TEMAD Ekibinden tava ciğer ustalarına teşekkür plaketi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TEMAD Edirne İl Başkanı Aydın Bildiş ve beraberindeki üyeler öncülüğünde kentin çeşitli noktalarını ziyaret eden TEMAD Bursa ekibi, müzeler, tarihi çarşılar ve camileri dolaştıktan sonra kente özgü meşhur tava ciğerin tadına baktı.

Yarım asırdan fazla süredir kentin meşhur lezzetlerinden tava ciğeri pişirip misafirlerine sunan Kazım Gilan usta ile de tanışma fırsatı bulan TEMAD Bursa İl Başkanı H. Şinasi Doğaç, yakın ilgisi ve ev sahipliğinden dolayısı teşekkür plaketi takdim etmek istediklerini söyledi.

Misafirlerini en güzel şekilde kentte ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen TEMAD Edirne İl Başkanı Aydın Bildiş, hem bir arada olma hem de yapılan çalışmaları değerlendirme açısından çok verimli bir program olduğunu söyledi. Misafirperverlikleri ve sunumu için  Kazım Gilan ve İlhan Şen ustalara da teşekkür eden Bildiş, nesilden nesile süren bu mesleğin önemini ve tava ciğerin ününü TEMAD Bursa üyelerine anlatma imkanı bulduklarını ifade etti.

Doğukan Vurgun