TEMAD Edirne Şubesi'nden Vali Sezer'e ziyaret

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği(TEMAD) Edirne Şube Başkanı Aydın Bildiş ve yönetim kurulu üyeleri Edirne Valisi Yunus Sezer'i makamında ziyaret etti.

TEMAD Edirne Şubesi'nden Vali Sezer'e ziyaret

Edirne Valisi Yunus Sezer'i makamında ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği(TEMAD) Edirne İl Başkanı Aydın Bildiş ve yönetim kurulu üyeleri, kentteki faaliyetlerini anlattı.

Vatan ve Millet aşkı ile görev yapmış emekli astsubaylara gösterdikleri üstün başarı ve mücadeleden dolayı Bildiş ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Vali Sezer, ziyaretten duyduğu memnuniyeti  belirterek çalışmalarında başarılar diledi.

Derneğin 39. Kuruluş yıldönümü ve 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü dolayısıyla 15 Ekim Pazar Günü düzenlenecek program hakkında da Vali Sezer'e bilgi veren Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Edirne İl Başkanı Bildiş, 17 Ekim 2023 tarihinde Ankara ve Anıtkabir' de yapılacak olan etkinliklere katılacaklarından dolayı Edirne' deki programların erken yapılacağını belirtti.

Kutlama töreni yapılacak

Kutlamalar çerçevesinde 15 Ekim 2023 Pazar günü saat 11.00 da Atatürk Anıtı'nda çelenk sunma töreni düzenlenecek.

Çelenk sunma töreninin ardından Edirne Belediye Bandosu eşliğinde Saraçlar Caddesindeki kortej yürüyüşü ve bisikletçi grupların katılımı ile Asker Hastanesi Şehitliğinde son bulacak Şehitlere Saygı Bisiklet Turu düzenlenecek.

Şehitlikteki program, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından şehitlerin ruhuna dua okunması ile sona erecek.

Aynı gün akşam saat 20.00 da Devecihan Kültür Merkezi Salonunda halka açık Türk Halk Müziği konseri düzenlenecek.

Özlem Ceylan