TEMAD Anneler Günü'ne özel etkinlik düzenledi

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Edirne İl Başkanlığı tarafından 'Anneler Günü' etkinliği düzenlendi.

TEMAD Anneler Günü'ne özel etkinlik düzenledi

TEMAD Edirne İl Başkanlığı tarafından Anneler Günü’ne özel etkinlik düzenlendi. Kentteki bir tesiste gerçekleştirilen etkinlikte dernek üyeleri toplanarak piknik yaptı.

İl Başkanı Aydın Bildiş, Edirne TEMAD ailesi olarak Anneler Günü’ne özel açık hava toplantısında bir araya geldiklerini kaydetti.

Başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlayan Bildiş, etkinliğin 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek seçim nedeniyle erken yapıldığını belirtti ve şunları söyledi:

“Annelerin çocukları ve ailesi için gösterdiği fedakârlık ve özveri her zaman taktire şayandır. Özellikle bizler geçmişte icra ettiğimiz meslek nedeniyle çoğu zaman eşlerimizi çocuklarımızla yalnız bırakmışızdır. Ama onlar her zaman dimdik ayakta durarak aile kavramını ön planda tutarak çocuklarımıza iyi bir eğitim ve gelecek sağlayabilmek için çabalamıştır. Annelere olan minnettarlık hiçbir bedelle ölçülemez. Şehit annelerini de bu özel günde unutmamak gerekiyor. Şehit Anneleri için bir taraftan hüzün, bir taraftan da oğullarıyla gurur ve onur duydukları anneler günün değeri çok daha farklı. Onlar yetiştirdikleri bu örnek değerlerimiz evlatlarını çekinmeden vatan, millet, bayrak, devlet için göreve uğurladılar.”

Doğukan Vurgun