TED Edirne Koleji, sponsor olduğu takımı okulda ağırladı

TED Edirne Koleji, sponsor olduğu ve Teknofest İzmir Deneyap Makeathon yarışmasında binin üzerinde takımı geride bırakarak lise kategorisinde şampiyon olan Matiricie Jr. Robotik Takımını okulun konferans salonunda ağırladı.

TED Edirne Koleji, sponsor olduğu takımı okulda ağırladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Teknofest İzmir Deneyap Makeathon yarışmasında, enerji verimliliği alanında geliştirdikleri proje ile 1.005 takımı geride bırakarak lise kategorisinde birinci olan Matiricie Jr. Robotik Takımı, kendilerine sponsor olan TED Edirne Koleji'ni ziyaret etti.

Yenilikçi fikirlerin üretimle buluştuğu, takımların zamanla ve kendileriyle yarıştığı Deneyap Makeathon'da yer alan Edirneli öğrenciler, proje geliştirme ve prototipe dönüştürme yarışmasında rakiplerine karşı mücadele ederek kente birincilikle dönmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Şampiyon takımın üyeleri kendilerine sponsor olan TED Edirne Koleji'ne teşekkür etti. 

Deyimlerini lise öğrencileriyle paylaşan ve sorularını yanıtlayan Matiricie Jr. takımı, başarılarının sırlarını anlattı.  

TED Edirne Koleji yönetimi, inovasyon ve teknoloji merkezi aracılığı ile teknoloji ve bilimde fark yaratan gençleri desteklemeye devam edeceğini belirtti.

Haber Merkezi