TED Edirne Koleji, Prof. Dr. Ferhan Odabaşı'nı ağırladı

TED Edirne Koleji tarafından 'Dijital Çağda Güçlendirilmiş Anne Baba' başlığı ile velilere yönelik seminer düzenlendi.

TED Edirne Koleji, Prof. Dr. Ferhan Odabaşı'nı ağırladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TED Edirne Koleji hem öğrencilere hem de velilere yönelik çeşitli eğitim ve seminerlerini sürdürüyor. Veli seminerleri çerçevesinde bir program düzenleyen TED Edirne Koleji, bu kez Anadolu Üniversitesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ferhan Odabaşı'nı ağırladı.

"Dijital Çağda Güçlendirilmiş Anne Baba" başlıklı seminerde konuşmacı olarak yer alan Prof. Dr. Ferhan Odabaşı velilerle çok değerli paylaşımlarda bulundu.

"Dijital Çağda Güçlendirilmiş Anne Baba" başlığı ile gerçekleştirilen seminerde velilerle bir araya gelen Prof. Dr. Ferhan Odabaşı, ailelere çocuklarıyla doğru iletişim kurma teknikleri konusunda bilgiler verdi.

Prof. Dr. Ferhan Odabaşı'nın anlattıklarını dikkatle dinleyen veliler,  merak ettikleri soruları da sorma imkânı da buldu.

"Dijital Çağda Güçlendirilmiş Anne Baba" başlığı ile gerçekleştirilen seminerde Prof. Dr. Ferhan Odabaşı'nı ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten TED Edirne Koleji yetkilileri, oldukça yararlı bilgilerin paylaşıldığı seminere ilgi gösteren tüm velilere ve verdiği değerli bilgilerden dolayı Odabaşı'na teşekkür etti.

Prof. Dr. Ferhan Odabaşı kimdir?

Prof. Dr. Ferhan Odabaşı, 1957 yılında Kayseri’de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kayseri’de TED Kayseri Koleji’ni bitirdikten sonra 1980 yılında Hacettepe Üniversitesi, İngiliz Dil Bilimi bölümünü tamamladı. 1989 yılında Anadolu Üniversitesi, İngiliz Dili Eğitimi bölümünde yüksek lisans, 1994 yılında ise Eğitim Teknolojisi Eğitimi bölümünde doktora eğitimini tamamladı. Halen Anadolu Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi bölümünde öğretim üyesidir. Uluslararası ve ulusal dergilerde basılmış makaleleri, bilimsel toplantılarda sunulmuş bildirileri, yayınlanmış kitapları ve kitap bölümleri bulunmaktadır. Uluslararası ve ulusal düzeydeki birçok projede yürütücü, araştırmacı ve danışman olarak görev alan Prof. Dr. H. Ferhan Odabaşı’nın ilgi alanları, Teknoloji ve sosyal dönüşümler, İnternet, çocuk ve aile, yükseköğretim eğitimcilerinin mesleki gelişimidir.

Haber Merkezi