TED Edirne Koleji öğrencilerinden yüzmede gururlandıran başarı

Okul Sporları Yıldızlar Yüzme Müsabakalarına katılan ve bireysel olarak yarışan TED Edirne Koleji Ortaokulu öğrencileri, üstün başarı göstererek okulunu, öğretmenlerini ve ailelerini gururlandırdı.

TED Edirne Koleji öğrencilerinden yüzmede gururlandıran başarı

TED Edirne Koleji Ortaokulu öğrencileri, Okul Sporları Yıldızlar Yüzme Müsabakalarına katıldı.  Bireysel olarak ter döken öğrenciler, üstün başarı göstererek elde ettiği başarı ile okulunu, ailesini ve öğretmenlerini gururlandırdı.

Kendi yaş grupları arasında ter dökerek büyük başarı elde eden TED Edirne Koleji ortaokul öğrencileri, Ferdi olarak katıldıkları müsabakada genel puanlamada takım olan okulları geride bırakarak, üstün başarı elde etti.

TED Edirne Koleji öğrencileri, kelebek, serbest, sırt ve kurbağa kategorilerinde ter dökerek başarı elde etmenin heyecan ve mutluluğunu yaşadı.

Edirne  Okul Sporları Yıldızlar İl Birinciliği yarışlarında kendi yaş grupları arasında üstün başarı gösteren TED Edirne Koleji Öğrencilerinden Can Dervişoğlu, 50m ve 100m kelebek kategorisinde birinci, 50m serbest kategorisinde birinci, 100m sırt kategorisinde birinci olurken,  Limra Daloğlu, 50m, 100m, 200m sırt kategorisinde birinci, 200m karışık kategorisinde ikinci oldu. Elçin Çınarkök 100m ve 200m serbest kategoride üçüncü, 50m ve 100m kurbağa kategorisinde üçüncü oldu.

Furkan Aksu ise 50m serbest kategorisinde yedinci, 50m sırt kategorisinde altıncı oldu.

Özlem Ceylan