TED Edirne Koleji öğrencileri, uyum ve oryantasyon programında bir araya geldi

TED Edirne Koleji İlkokulu 1. sınıf öğrencilerinin uyum ve oryantasyon programı başladı.

TED Edirne Koleji öğrencileri, uyum ve oryantasyon programında bir araya geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TED Edirne Koleji’nde ilkokul 1. sınıf öğrencilerine yönelik uyum eğitimi başladı. 2022-2023 eğitim öğretim yılına başlamanın heyecan ve mutluluğunu yaşayan TED Koleji öğrencileri, okula uyum ve oryantasyon programı sayesinde geleceğe güvenle hazırlanıyor.

2022-2022 Eğitim – Öğretim Yılı öncesinde TED Edirne Koleji’nde anaokulu ve ilkokul 1. sınıf öğrencilerine yönelik uyum ve oryantasyon eğitimi başladı. TED Edirne Koleji önünde aileleriyle birlikte okula başlamanın heyecanını yaşayan minikler, ders başı yapmadan önce sabah sporu yaptı. Bayrak töreninin ardından da minikler öğretmenleriyle ders başı yaptı.

Uyum eğitimi  öğrencilerin okula adaptasyonu süreçlerini hızlandırarak, öğretmen ve öğrencilerin birbirlerini daha yakından tanıması ve aralarındaki iletişim süreçlerini güçlendirmelerine katkı sağlayacak.

Yapılan planlamalar doğrultusunda öğrencilerin okul hayatına kısa sürede uyum sağlaması hedefleniyor. Uyum eğitimi çerçevesinde adaptasyon süreci haricinde gerçekleştirilecek eğlenceli sosyal ve fiziksel etkinliklerle öğrencilerin okula olan sevgisi ve bağlarının güçlendirilmesi de hedefleniyor.

Burcu Temel