TED Edirne Koleji'nde ilk ders zili çaldı öğrenciler ders başı yaptı

Yaz tatilinin sona ermesinin ardından TED Edirne Koleji 2023-2024 eğitim öğretim yılına dinamik eğitimci ve personeli ile başladı.

TED Edirne Koleji'nde ilk ders zili çaldı öğrenciler ders başı yaptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sabahın erken saatlerinden itibaren aileleri ile birlikte okulun yolunu tutan TED Koleji öğrencileri, arkadaşları ve sınıflarına kavuşmanın heyecanını yaşadı. TED Edirne Koleji’nde ders zili okul yöneticileri tarafından çalındı.

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının başlaması dolayısıyla TED Edirne Koleji'nde açılış töreni düzenlendi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Akademik Koordinatör ve Yabancı Diller Bölüm Başkanı Ahmet Uzunlar günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yaptı.

Sabahın erken saatlerinden itibaren aileleriyle birlikte okula koşan TED Edirne Koleji öğrencileri, ilk ders zilinin çalmasıyla birlikte büyük heyecan yaşadı. Uzun bir aranın ardından arkadaşlarıyla bir arada olmanın mutluluğunu yaşayan öğrenciler, ilk ders zilinin çalmasının ardından sınıflarına koştu.

"Çocuklarımızı çok yönlü bireyler olarak yetiştirmek için buradayız"

95 yıldır yeni nesilleri hayata hazırlama misyonundan bir gün dahi vazgeçmemiş olan bu meşalenin ışığına ve Türkiye'nin en çağdaş eğitim komplekslerinden birine sahip olan TED Edirne Koleji'nde yeni eğitim öğretim yılına başlamanın heyecan ve mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Akademik Koordinatör ve Yabancı Diller Bölüm Başkanı Ahmet Uzunlar, "Okulumuz, bir eğitim kurumu olmanın ötesinde, genç zihinleri şekillendiren ve yarının liderlerini yetiştiren bir merkezdir. Bizler, bu büyük sorumluluğun farkındayız ve öğrencilerimizin içlerindeki potansiyeli ortaya çıkarmak, onları çok yönlü bireyler olarak yetiştirmek için buradayız. Her bir öğrencimiz, birer değerli cevherdir. Görevimiz, bu cevheri işlemek, parlak birer elmas haline getirmek ve toplumumuza, ülkemize ve dünyamıza faydalı bireyler olarak yetiştirmektir. Bu yolculuğun başlangıcı olan bu eğitim yılında, öğrencilerimizi sadece akademik başarıya değil, aynı zamanda karakter gelişimine, sosyal sorumluluk bilincine ve kişisel yeteneklerine odaklanarak destekleyeceğiz" ifadelerine yer verdi.

"TED meşalesi altında ışıl ışıl parlayacakları bir yıl diliyorum"

Öğrencilerin, özgün düşünce yetenekleri, yaratıcılıkları ve liderlik potansiyelleri ile dolu olduğuna değinen Uzunlar, "Bu yıl, onların bu yetenekleri daha da geliştirmeleri için çeşitli fırsatlar sunacağız. Ayrıca, öğrencilerimizin kendi özbenliklerine ulaşmalarını, özsaygılarını kazanmalarını ve hayatları boyunca sürekli öğrenme yolculuklarını sürdürebilmeleri için gerekli temelleri sağlayacağız. 2023-2024 eğitim yılının öğrencilerimize, velilerimize, öğretmenlerimize ve tüm okulumuz topluluğuna başarı, mutluluk ve öğrenme dolu bir yıl getirmesini diliyorum. Hep birlikte, bu yılın unutulmaz ve başarılı bir yıl olmasını sağlayacağımıza inanıyorum. Yeni katılan öğrencilerimize ailemize hoş geldiniz diyor, tüm öğrencilerimize TED meşalesi altında ışıl ışıl parlayacakları bir yıl diliyorum. Işığınız hiç sönmesin!" şeklinde konuştu.

Haber Merkezi