TED Edirne Koleji Kürek Kulübü sporcuları Türkiye ikincisi oldu

Bu yıl 3. kez düzenlenen ve 21 kulüp 515 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen Uluslararası Körfez Kupası Deniz Küreği Yarışları'na katılan TED Edirne Koleji Kürek Kulübü sporcuları, kente Türkiye ikinciliği ile döndü.

TED Edirne Koleji Kürek Kulübü sporcuları Türkiye ikincisi oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Kürek Federasyonu’nun ortaklaşa düzenlediği yarışlar, Sekapark Uçurtma Tepesi Sahili’nde yoğun katılımla gerçekleşti. Yarışlara farklı kategorilerde katılan sporcular, 4 bin metrelik ve 6 bin metrelik parkurlarda mücadele etti. Kurulduğu günden bu yana büyük başarılara imza atan TED Edirne Koleji Kürek Kulübü sporcuları, Kocaeli’nde bu yıl 3'ncüsü düzenlenenUluslararası Körfez Kupası Deniz Küreği Yarışları'na katıldı.21 kulüp 515 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen yarışmada ter dökenTED Edirne Koleji Kürek Kulübü sporcuları, U19 Kadınlar 4x+ Kategorisinde "Türkiye İkinciliği" kazandı.

Yarışmada büyük başarı elde eden TED Edirne Koleji Kürek Kulübü sporcuları, heyecan ve mutluluğu bir arada yaşadı. Türkiye ikinciliği ile Edirne'ye dönen Kürek Kulübü sporcuları, okuluna, öğretmenlerine ve ailelerine büyük gurur yaşattı.

Uzun süren mücadelelerin ardından yarışlar sona erdi ve dereceye giren takımlar ile sporcular ödüllerini aldı. Her kategoride başarılı olan takımlara kupa verilirken, sporculara da madalyaları takdim edildi.

HABER MERKEZİ