TED Edirne Koleji 5'inci yılını kutluyor

TED Edirne Koleji 5'inci yılını kutluyor. İş İnsanı Nesim İba, tarafından kente kazandırılan TED Edirne Koleji, 5'inci eğitim – öğretim yılına girdi. İba, kurumun eğitime başlamasının 5'inci yılı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

TED Edirne Koleji 5'inci yılını kutluyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türk Eğitim Derneği 95, TED Edirne Koleji İse 5 Yaşında

Türk Eğitim Derneği’nin kuruluşunun 95’inci yılı, TED Edirne Koleji’nin 5 kuruluş yıldönümü kapsamında TED Edirne Koleji Kurucusu Nesim İba kutlama mesajı yayımladı.
Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü, Türk Eğitim Derneği’nin 95’inci yaşında TED Edirne Koleji ise 5 yılını kutluyor. Bölgenin en önemli eğitim yatırım projelerinden olan TED Edirne Koleji kuruluşundan bu yana 5 yılda büyük projeler ev başarılarla adından sıkça söz ettirdi.

Türk Eğitim Derneği çatısı altında nice başarılara imza atacaklarını belirten TED Edirne Koleji Kurucusu Nesim İba yayımladığı kutlama mesajında şunları kaydetti; “Türkiye Cumhuriyetinin 100'üncü, Türk Eğitim Derneğinin 95'nci yılını kutladığımız bugünden tam 5 yıl önce doğdu TED Edirne Koleji. Bugün, derneğimizin üst düzey yöneticileri ve şehrimiz ileri gelenlerinin büyük katılımı ile gerçekleştirdiğimiz resmi açılış törenimizin üzerinden tam beş yıl geçti. Beş yıla önemli başarılar ve şehrimize kattığımız büyük değerler sığdırmanın gururuyla daha aydınlık bir geleceğe emin adımlarla yürüyoruz. Öğretmeni, öğrencisi, velisi ve çalışanıyla sayısı binleri aşan TED Edirne Koleji Ailesi ile hep birlikte yetiştirdiğimiz gençler, ülkemizin ve dünyamızın geleceğini aydınlatacak meşaleler olacaklar. Şanlı bayrağımızın ve asırlık Türk Eğitim Derneği’nin çatısı altında başarılarla ve umutla dolu nice yıllara” Dedi.

Haber Merkezi