Talebe Duyarsız Kalmadılar!

Geçtiğimiz günlerde Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili adayı Taner Albayrak, Edirne Belediye Başkanlığı ve Belediye Meclisi nezrinde "Bebek Emzirme Kabini ve Çocuk Bakım Odaları"nı gündeme getirmiş ve bunda da başarılı olmuştu.

Talebe Duyarsız Kalmadılar!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Albayrak'ın bu çabalarının ardından vatandaşlar da gölet içerisinde tuvalet yapılması için harekete geçti.

 Albayrak; "Bebek Emzirme Kabini ve Çocuk Bakım Odalarının Edirne Belediyesi tarafından kabul görmesiyle şahsıma teşekkürlerini ileten Edirneli hemşehrilerimizin bir talebi daha oldu. Gölet Parkında park alanında tuvaletin olamamasından dolayı tuvalet yapılmasını arzu ettiklerini ifade ettiler. Bende bu sorunu da Belediye Başkanımızla paylaşacağımı söyledim. Vatandaşlarımıza Belediye Başkanımızın bu talebe de duyarsız kalmayıp bu soruna da çözüm bulacağını düşünüyorum."  Dedi.

 

Halkın isteklerini dikkate alan Albayrak, bu talebe de duyarsız kalmayıp soruna çözüm bulacağını beyan ederken "Bebek Emzirme Kabini ve Çocuk Bakım Odaları talebinin kabul edilmesi nedeniyle hem Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'a, hem de Edirne Belediye Meclisine teşekkürlerini iletti.

Haber Merkezi