Taksicilerden depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanmasına destek

Edirne Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şahin, depremzedelere ulaştırılmak üzere toplanan yardım kolileri ve ihtiyaçların taksici esnafı tarafından ücretsiz olarak yardım toplama noktalarına ulaştırılacağını duyurdu.

Taksicilerden depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanmasına destek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilde hissedilen depremlerden etkilenen vatandaşlar için başlatılan yardım seferberliği devam ediyor. Türkiye'nin dört bir yanında olduğu gibi Edirne'de de vatandaşlar depremzedeler için başlatılan yardım kampanyaları ve kan bağışına duyarsız kalmadı.

"Hazırladığınız kolileri evinize en yakın taksi durağına teslim edebilirsiniz"

Edirne Valiliği ve Belediye Başkanlığı Koordinasyonunda yürütülen yardım kampanyalarına katılmak isteyen ancak aracı olmadığı için götürmekte zorlanan vatandaşlar için taksicilerin ücretsiz hizmet sağlayacağını duyuran Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şahin, "Yardım kampanyasına katılmak için hazırlayacağınız kolilerinizi size en yakın konumda bulunan taksi duraklarına teslim etmeniz halinde yardım kolileriniz ücretsiz olarak taksici esnaflarımız tarafından yardım toplama merkezlerine ulaştırılacaktır" ifadelerine yer verdi.

Özlem Ceylan