Suçin, projelerini anlattı

Mart ayının sonunda gerçekleştirilecek yerel seçimler için muhtar adayları çalışmalarına başladı. Yüksel Suçin, Atatürk Mahallesi Muhtar Adaylığını açıkladı.

Suçin, projelerini anlattı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şükrüpaşa Mahallesi’nde artan nüfus nedeniyle, üçe bölündü. Belediye Meclisinin aldığı kararla birlikte Atatürk Mahallesi ismi verilen yeni mahalle için adaylar belli oldu.

Atatürk Mahallesi Muhtar Adaylığını duyuran Yüksel Suçin, seçim çalışmalarına başladı. Suçin, mahalle sakinlerinin desteğini alacağına yürekten inandığını söyledi.

Hedefinin mahallenin tüm sorunlarını ortadan kaldırmak ve hizmet etmek olduğunu belirten Suçin, yerel yönetimlerle koordineli şekilde görevi yürüteceğini anlattı.

Suçin, kadın elinin değdiği her yerin güzelleştiğini ifade etti ve şunları kaydetti:

“Projelerle mahalleye güzel hizmet edeceğiz. Mahalleyi güzelleştirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Çalışmayı seven azimli bir kadınım. Bu yola çıkmaya karar verme sürecimde Eşim, ailem ve sevenlerim en büyük destekçim oldu. Bugün çaldığım her kapıdan, aldığım dönüşlerle biliyorum ki, mahalleme hizmet etmeme vesile olacak desteği de mahallemden alacağıma canı gönülden inanıyorum. Desteklerini bekliyorum. Muhtar hizmete köprü, vatandaşın sesi olmalı. Bizde Hizmete köprü, mahallemizin, sesi olacağız. Projelerimizle yola çıktık çünkü bizim hayallerimiz var. Hayal olmadan hedef olmaz.”

Projelerini anlatan Suçin, mahallenin ulaşım sıkıntısına çözüm bulacaklarını iletti.

Toplu ulaşımda yaşanan aksaklıkları tespit ettiklerine değinen Suçin, çözüm için çalışmalar gerçekleştirdiklerini aktardı.

Suçin, mahalledeki sorunları kamu kurumları ve STK’larla iletişim halinde çözeceklerini belirterek, “Mahallemizin (İlaçlama) temizlik yol ve kaldırım hizmetlerinin takipçisi olacağız. Mahalle sakinlerimizle iletişimimizi sürekli hale getirebileceğimiz sosyal medya platformlarını kuracağız. Mahallemizde sahipsiz olan sokak hayvanlarının düzenli kontrolünü sağlayarak sahiplendirme yoluna gideceğiz. Mahalledeki dar gelirli vatandaşları tespit edip belediye, valilik ve yardımsever vatandaşlarla İletişime geçerek düzenli olarak erzak ve benzeri ihtiyaç yardımlarının yapılması için çaba göstereceğiz. Her yaş grubu için projelerimiz var. Kurs merkezlerimiz olmadığı için birçok kadın bina altlarında kira vererek eğitim alıyorlar. Kadınlarımızı farklı işlerde kendilerini geliştirebilecekleri kurs merkezleri düşünüyoruz. Geziler ve belli dönemlerde katılım olursa turlar düşünüyoruz.” Dedi.

Mahallenin bölgede en çok göç alan mevki olduğunu vurgulayan Suçin,  herkese hitap edecek şekilde çalışmalar yapmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Ev hanımları, yaşlılar, gençler ve engelli vatandaşlar ile ilgili hayata geçirecekleri projelerle sosyal, kültürel ve eğitim alanlarında çalışmalar gerçekleştireceklerini aktaran Suçin, “mahallemiz için sosyal medyaya platformları oluşturacağız ( Whatsap,İnstagram,Facebook) bu platformlarda mahallemiz sakinleri ile iletişim halinde olacağız. Kadınlar ürettikleri şeyleri satmak adına ihtiyaç duydukları kermesler var ve bu şekilde ürettikleri ürünleri gelire dönüştürerek aile ekonomisine katkı sağlayabilirler. Satış alanlarının olması onlar için bir avantaj.  Sadece kadınlar değil üreten erkeklerde var ve güzel gelir elde ederek evlerine katkı sağlayabilirler. Satış yapacak olan vatandaşlarımızın sosyal medya hesaplarımız üzerinde tanıtımını yaparak destek olmaya çalışacağız.” Dedi.

Yüksel Suçin kimdir?

1983 doğumlu evli 3 çocuk annesi.  Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Lisans mezunu. İş insanı ve Atatürk Mahallesi’nde ikamet ediyor.