Süblimasyon Pamuk Polyester Tişört - Tübitak Tişört

Süblimasyon baskı çeşitleri arasın da önde gelen ürünlerden birisi de tişörttür. Özellikle yaz ayların da polyester ve pamuklu tişörtler tercih edilmektedir.

Süblimasyon Pamuk Polyester Tişört - Tübitak Tişört
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

 

Süblimasyon baskıya uyumlu polyester tişört ve forma satan e-ticaret sitelerinin yanı sıra kişiye özel hediye yapan firmaları her ilde her cadde de bulmak mümkündür.

Tişört baskı makinelerinin ve süblimasyon yazıcı sistemlerinin bastığı bu hediyelik ürünler gün geçtikçe popüler olmaya devam ediyor.

Eskiden ütü ile transfer edilen tişört baskı kâğıtları vardı, şimdi ise makine baskı sistemleri ile yazıcı sistemleri bu işi yapıyor. Daha kaliteli kalıcı baskılar için gerekli olan bütün ürünler çeşitli süblimasyon firmaların da bulmak mümkün.

Özellikle süblimasyon baskıda pamuklu tişörtlere baskı yapmak zorken yeni çıkan süblimasyon tişört kağıdı ile ‘’pamuklu’’ ürünlerin hepsine çanta ve diğer kumaş tekstil türlerine baskı yapmak mümkün.

Pamuklu ve yüzde 100 polyester arasındaki ter emici özelliği pamuklu tişörtler de fazla olduğu için herkes pamuklu tişörtleri tercih ediyor. Türkiye’de özellikle sahil kesimlerin de tercih edilen bu tişörtlerin baskı tekniği hakkın da da bilgi vermek isterim. Transfer makinesinin yanı sıra yazıcıdan çıktı alınan pamuklu süblimasyon kağıdı ile tişörte baskı yapıyorsunuz.

Eğer logo ile baskı yapacaksanız sadece logo olan renkli kısımlar tişörtün kumaşın üzerine geçiyor ve 35 yıkamaya kadar dayanıklı bir ürün oluyor.

180 derece de pişen kâğıt ve polyester tozu kumaşın en ince derinliğine noktasına ilerliyor. Bu baskı da mikro baskı şeklin de piyasada diğer kağıtlar da bulunmayan özelliği sahiptir. En kaliteli ürünleri canlı renkli bu sistemle almanız mümkündür.

Ürünün dağıtıcısı olan “transfermatik” bu ürün sadece bizim sitemizde ve çok ucuz olduğu için bizi tercih ediyorlar diyor. Ürünü almak isteyen müşterilerinin kredi kartı ve nakit şeklinde ürünlere ulaşabileceğini söylüyor. “www.transfermatik.com” ve 0541 341 29 96 numaralı telefondan firmaya ulaşabilir ürünleri sizde sipariş edebilirsiniz. 23 Nisan ve 19 Mayıs ve Tübitak projeleri için tişörtsüz kalmayın siz de tasarımla yolunuza bakın.