Sınır Beyi'nden İba'ya ziyaret

Edirnespor Sınır Beyi Taraftarlar Derneği Başkanı Kıvanç Arda ve üyeleri, Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan adayı Belgin İba'yı ziyaret etti.

Sınır Beyi'nden İba'ya ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirnespor Sınır Beyi Taraftarlar Derneği Başkanı Kıvanç Arda ve üyelerle bir araya gelen Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan adayı Belgin İba, EdirneSpor’un üst liglere çıkması için destek vereceklerini belirtti.

İba, projelerinden bahsederek gelir getirici kaynaklar yaratarak bütçelerine katkı sağlayacaklarını ve Yeni Stadyum Projesi yapım işinin önümüzdeki aylarda başlanacağını ifade etti.

Deplasman maçlarına gitmek isteyen taraftarlara da otobüs desteği vereceğini söyleyen İba, Edirnespor’un her zaman yanında olacaklarını ve ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını dile getirdi.

Taraftarlara her türlü hizmeti sunmak onlarla beraber Edirnespor’u desteklemek için daha fazla proje hayata geçireceklerini aktaran İba, “Edirne’mize ve şehrimizin takımı Edirnespor’umuza gönül vermiş taraftarlarımıza her zaman destek verecek ve her zaman yanlarında olacağız.” Dedi.

Edirnespor Sınır Beyi Taraftarlar Derneği üyeleri İba’ya forma hediye etti.

Haber Merkezi