Silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden iş insanı son yolculuğuna uğurlandı

Edirne'de geçtiğimiz hafta bir eğlence mekanında çıkan tartışma sonrası ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesine yenik düşen 49 yaşındaki iş insanı Mesut Altunhan, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden iş insanı son yolculuğuna uğurlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne'de Kocasinan Mahallesi'nde bir eğlence mekanında çıkan tartışma sonucu silahla yaralanan iş insanı Mesut Altunhan, yaşam mücadelesine yenik düştü. Çıkan tartışmada ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alınan Altunhan, hayatını kaybetti.

Mesut Altunhan için İkindi Namazı'na müteakip cenaze töreni düzenlendi. Altunhan'ın yakınları ve arkadaşları güçlükle ayakta durabildi. Altunhan, Kalabalık katılımla Eski Cami'de kılınan cenaze namazının ardından Yenişehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Edirne’de geçtiğimiz hafta bir eğlence mekanında çıkan tartışma sonucu uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralanan ve yaşam mücadelesini kaybeden 49 yaşındaki mekan sahibi Mesut Altunhan son yolculuğuna uğurlandı.

Yaşam mücadelesine yenik düşen mekan sahibi için İkindi Namazı'na müteakip cenaze töreni düzenlendi. Yakınları ve arkadaşları güçlükle ayakta durabildi. Kalabalık katılımla Eski Cami'de kılınan cenaze namazının ardından iş insanı Mesut Altunhan, Yenişehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Olay nasıl olmuştu

Geçtiğimiz hafta Kocasinan Mahallesi'ndeki  bir eğlence mekanına gelen A.A, A.M.K, İ.Ö. ve T.Z, bir süre sonra işletme sahibi Mesut Altunhan ile tartışmış, tartışmanın büyümesi sonrası A.M.K, işletme sahibi Altunhan'ı silahla yaralamıştı. Olay yerine çok sayıda polis ve ambulans ekibi sevk edilmiş, ağır yaralanan işletme sahibi ambulansla hastaneye kaldırılmıştı. Olay sonrası şüpheliler Edirne Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınmıştı. İşlemleri sonrası adliyeye sevk edilen şüphelilerden A.M.K. ve A.A, sulh ceza hakimliğince "kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklanmış diğer şüpheliler İ.Ö. ve T.Z. adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Özlem Ceylan