Sıcaklar kahve tiryakilerinin soğuk kahvelere yönelmesine neden oldu

Yaz aylarının serinleten keyfi soğuk kahve vatandaşlar tarafından en çok tercih edilen lezzetler arasında yer alıyor. Kafe işletmecisi Ekrem Kevioğlu, 'Vatandaşlar hem soğuk kahve ile hem serinliyor hem de günlük kahve ihtiyacını gideriyor' dedi.

Sıcaklar kahve tiryakilerinin soğuk kahvelere yönelmesine neden oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerine gelmesiyle birlikte vatandaşlar serinlemek için çeşitli soğuk içeceklere yöneliyor. Vatandaşların en çok tercih ettiği lezzetler arasında ise soğuk kahve yer alıyor.

Güneş ve sıcaktan bunalan vatandaşlar serinlemek için buzlu içecekleri tercih ediyor. Hem serinlemek hem de kahve ihtiyacını gidermek isteyen vatandaşlar soğuk kahveleri tercih ediyor.

Kafe işletmecisi Ekrem Kevioğlu, hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte vatandaşların en çok soğuk kahve isteğinde bulunduğunu söyledi.

Kahvenin sağlık açısından birçok faydası olduğunu anlatan Kevioğlu, “Vatandaşların soğuk içeceklere yönelimi başladı. Kahve özellikle metabolizmayı hızlandırmasıyla ön plana çıkıyor. Hem diyet yapan vatandaşlara hem de tatlı lezzetleri tercih eden vatandaşlara hitap etmesi rağbeti artırıyor. Soğuk içeceklere olan ilgi, yaz aylarının gelmesiyle birlikte artış gösterdi. Kavurucu sıcaklıklar ile başa çıkmanın en etkili yolu, soğuk içecek. Eğer kahveyi çok seviyorsanız ve soğuk kahve çeşitlerine bayılıyorsanız bağımlısı olunacak içinde filtre kahve bulunan soğuk kahve en iyi tercih olacaktır.” Dedi.

Doğukan Vurgun