Şehit Polis Memuru Nefize Çetin Özsoy kabri başında anıldı.

2016 yılında Mardin'in Midyat ilçesinde PKK'lı teröristler tarafından Emniyet Müdürlüğüne yapılan hain saldırıda şehit olan polis memuru Nefize Çetin Özsoy kabri başında anıldı.

Şehit Polis Memuru Nefize Çetin Özsoy kabri başında anıldı.

Şehit Nefize Çetin Özsoy için Yenişehir mezarlığındaki kabrinde anma programı düzenlendi.

Programa Şehit Nefize Çetin Özsoy’un babası Süleyman Çetin, Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Cihanoğlu Emniyet Müdürü Mustafa Alçalar, siyasi parti temsilcileri, Edirne Şehit Aileleri Derneği üyeleri, Edirne Muharip Gaziler Derneği üyeleri, STK temsilcileri, emniyet mensupları katıldı.

Duaların okunmasının ardından konuşan Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık, hudutlarda görev yapan Mehmetçik ve asayişin sağlanmasında gece gündüz çalışan emniyet mensuplarına teşekkür etti.

Kırbıyık, “Şehit Nefize Çetin Özsoy kardeşimize Allah gani gani rahmet eylesin. Bu sadece düne ait bir mücadele değil. Terörle mücadelede, güvenliğin sağlanması, sınırların korunmasında bu mücadele her gün devam ediyor.  Bizlerde bazen gündelik hayatımızda fark etmiyoruz. Ama canını ortaya koyan binlerce kahramanımız 7 gün 24 saat esasına göre mücadelelerine devam ediyorlar. Biz Serhat şehri Edirne’deyiz şu dakika itibari ile dahi hudut hatlarının korunması için ülkemizin çıkarları, menfaatlerinin korunması için gece gündüz demeden emek sarf eden Mehmetçiklerimiz var. Bu şehrin emniyetini güvenliğini asayişini sağlamak üzere gece gündüz koşturan polis ve jandarma arkadaşlarımız var.  Allah hepsinden razı olsun. Bizlerin üzerine düşen aziz şehitlerimizin hatıralarını önünde saygıyla eğilmek.” dedi.

Şehit NEfize Çetin Özsoy’un Babası Süleyman Çetin’de, “Konuşacak kelime bulamıyorum. İyi ki varsınız, bizleri unutmuyorsunuz. Senede bir kerede olsa bizleri unutmuyorsunuz bu bizleri teselli ediyor.” Şeklinde konuştu.

Doğukan Vurgun