Edirneli aslanlardan zafer turu

Galatasaray'ın, Süper Lig'in 36. haftasında Ankaragücü'nü 4-1 yenerek şampiyon olmasının ardından Türkiye'nin dört bir yanında olduğu gibi Edirne'de de taraftarlar sokaklara akın ederek ellerinde bayraklar ve meşalelerle büyük sevinç yaşadı.

Edirneli aslanlardan zafer turu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Galatasaray- Ankaragücü maçının sona ermesinin ardından taraftarlar, cadde ve sokaklara akın ederek kutlama yaptı.  Galatasaray’ın MKE Ankaragücü ile müsabakasında 4-1 galip gelmesinin ardından Sarı kırmızılı taraftarlar şampiyonluk yurt genlinde olduğu gibi Edirne’de de coşkuyla kutlandı. Taraftarlar cadde ve sokaklarda şampiyonluk sevincini tezahürat yaparak ve meşaleler coşkuyla kutladı.

Ayşekadın 1. Murat mahallesinde toplanan taraftarlar şampiyonluk sevincini ellerinde bayraklar ve tezahürat yaparak konvoy oluşturdu.  Spor Toto Süper Lig'in 36'ncı haftasında deplasmanda MKE Ankaragücü'nü 4-1 mağlup eden Galatasaray lig bitime 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

                Ayşekadın'da bir araya gelen sarı kırmızılı taraftarlar tezahüratlar eşliğinde yürüyüş yaptı. Bazı taraftarlar ise araçlarda korna çalarak bu coşkuya eşlik etti. Ayşekadın'dan kent merkezine kadar yürüyen taraftarlar Selimiye Camii Mimar Sinan Heykeli önünde hatıra pozu vererek bu anı telefonlarına kaydetti.

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri cadde ve sokaklarda geniş önlemler aldı. Taraftarların yürüyüşleri sırasında kavşaklarda ve caddelerde olumsuzluklara karşı ekipler görev alarak trafik akışını sağladı.

Doğukan Vurgun