Ravalı, pazar esnafı ile bir araya geldi

AK Parti Uzunköprü Belediye Başkan Adayı Mustafa Ravalı, Uzunköprü Cumhuriyet Mahallesinde kurulan pazaryerini ziyaret etti.

Ravalı, pazar esnafı ile bir araya geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Olumsuz hava şartlarında ve yetersiz altyapı imkanları ile emeğinin karşılığını almaya çalışan esnafı ziyaret ederek taleplerini dinleyen Ravalı, eksiklikleri yerinde gözlemleme fırsatı buldu. Birçok pazar esnafının sağanak yağmura rağmen korunaksız bir şekilde satışlarını yapmaya çalıştığına dikkat çeken Ravalı, “Gerçek Belediyecilik ile pazaryeri esnafımızın daha korunaklı ve güvenli bir şekilde satışlarını yapmaları için gerekli düzenlemeleri yapacağız” dedi.

"Gerekli düzenleme ve desteği sağlayacağız"

Şiddetli yağmur altında zor şartlara rağmen emeğinin karşılığını almaya çalışan pazar esnafını ziyaret ettiklerini söyleyen Ravalı, "Pazar esnafımızın şiddetli yağmur altında satışlarını gerçekleştirmeye çalıştığına şahit olduk. Çoğu pazarcı esnafımız kendi imkanları ile korunaksız bir şekilde emeğinin karşılığını almaya çalışıyor. Söz; gerçek belediyecilik ile hem pazar esnafımızın daha korunaklı ve güvenli bir şekilde satışlarını yapmaları hem de vatandaşlarımızın kötü hava şartlarında da rahatlıkla alışverişlerini gerçekleştirmesi için gerekli düzenleme ve desteği sağlayacağız” ifadelerine yer verdi.

 “Az Kaldı! Çöp, Çamur, Çukur Belediyeciliği Bitiyor” diyen Ravalı, tezgahları tek tek dolaşarak pazar esnafının istek ve taleplerini dinledi. Pazar esnafı tarafından ilgiyle karşılanan Ravalı, 31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimler için destek istedi.

Haber Merkezi