PTT'den 182'nci müşteriye sürpriz hediye

Edirne'de, PTT'nin 182'nci kuruluş yılı etkinlikleri çerçevesinde PTT Edirne Şubesine gelen 182'nci müşteriye pul koleksiyonu ve çeşitli hediyeler verildi.

PTT'den 182'nci müşteriye sürpriz hediye
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Postanın yanında kargo, bankacılık, lojistik ve e-ticaret gibi birçok alanda hizmet veren, Türkiye'nin en köklü kurumları arasında yer alan PTT AŞ'nin kuruluşunun 182'nci yılı Edirne'de düzenlenen etkinlikle kutlandı.  

PTT'nin 182. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Edirne'de etkinlik düzenlendi. Saraçlar Caddesi'ndeki merkez PTT'ye gelen 182. müşteri Mehmet Ali Acar'a, PTT Edirne Başmüdürü Mustafa Telat Akalın tarafından 182.yıla özel hazırlanan pul koleksiyonu hediye edildi.

İlk defa bu şekilde bir hediye aldığını ve çok mutlu olduğunu söyleyen 182. müşteri Mehmet Ali Acar, böyle anlamlı bir yılda 182. müşteri olmanın çok güzel olduğunu söyledi. PTT'yi hatırlatacak birçok hediye olduğunu aktaran Acar, ilk emekli maaşını almaya geldiğinde karşılaştığı sürpriz karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

PTT'nin 23 Ekim 1840 tarihinde kurulduğunu hatırlatan PTT Edirne Başmüdürü Mustafa Telat Akalın, neredeyse 2 asra yakın bu kuruluşun ayakta olduğunu ve hizmet ettiğini aktardı.

Posta kargo lojistik, E-Ticaret gibi hizmetlerin olduğunu söyleyen Akalın, kuruluşun 182'nci yılına özel nostaljik bir hediye hazırladıklarını ve bu hediyeyi 182. müşteriye takdim ettiklerini belirtti.

Buradaki etkinliğin ardından PTT Edirne Başmüdürü Mustafa Telat Akalın ve beraberindeki personel Edirne Valisi Hüseyin Kürşat Kırbıyık'ı makamında ziyaret etti.

Özlem Ceylan