PTT heyetinden Vali Kırbıyık'a ziyaret

PTT Başmüdürü Mustafa Telat Akalın ve beraberindeki heyet, PTT'nin kuruluşunun 182. yıl dönümü dolayısıyla Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık'ı ziyaret etti.

PTT heyetinden Vali Kırbıyık'a ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

PTT'nin 182. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık'ı makamında ziyaret eden PTT Başmüdürü Mustafa Telat Akalın ve beraberindeki heyet, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

PTT Başmüdürü Mustafa Telat Akalın ve beraberindeki heyeti ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirten Vali Kırbıyık, makamında kabul ettiği heyete başarılarının devamını dileyerek PTT'nin 182. kuruluş yıl dönümünün kutladı.

“PTT, son teknolojinin kullanıldığı bir kurum haline geldi”

PTT'nin Türkiye'nin köklü kuruluşlarından birisi olduğunu belirten Vali Kırbıyık, "23 Ekim 1840 yılında kurulan ve ülkemizin her köşesine hizmet götüren köklü kuruluşlarımızdan PTT, değişen ve sürekli yenilenen teknolojik gelişmelere uyum sağlayarak, son teknolojinin kullanıldığı bir kurum haline geldi. Devletimizin önemli kuruluşlarından birisi olan PTT’nin 182. kuruluş yıldönümünü kutluyor, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımız başta olmak üzere Genel Müdüründen dağıtıcısına kadar her kademedeki çalışanlarına başarılar diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Burcu Temel