Polis Eşleri Derneği'nden Şehit ve Gazi çocukları yararına kermes

Polis Eşleri Derneği Edirne Şubesince şehit ve gazi çocukları yararına kermes düzenlendi. Edirne'de Keleiçi'nde bulunan Polis Parkı'nda düzenlenen kermes yoğun ilgi gördü ve tüm ürünler kısa sürede tükendi.

Polis Eşleri Derneği'nden Şehit ve Gazi çocukları yararına kermes
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kermeste görücüye çıkan el emeği göz nuru ürünler, temel gıda malzemeleri, elektronik eşyalar, tekstil ve zücaciye ürünleri kısa sürede tükendi.

Kermeste bulunan stantları ziyaret eden Edirne İl Emniyet Müdürü Mustafa Alçalar ve eşi Doç. Dr. Nilüfer Alçalar emek veren polis eşlerine teşekkür etti. Polis eşleriyle sohbet ederek bilgi alan Müdür Alçalar, alışveriş yaparak etkinliğe destek oldu.

"Yardım etmeyi, paylaşmayı seven bir milletiz"

Türklerin yardımlaşma ve dayanışmayı seven bir toplum olduğunu söyleyen İl Emniyet Müdürü Mustafa Alçalar, "Hayırlı bir iş için bir araya geldik. Biz Türk toplumu olarak tarihin en eski zamanlarından bu yana hep yardım etmeyi, paylaşmayı seven bir milletiz. Bunun bir örneğini hep beraber görüyoruz. Kermese yardım eden esnaf, ticaret ve iş insanlarına teşekkür etmek istiyorum. İnsanlarımız çok yardımda bulunmak istiyorlar. Dernek yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum, polis eşlerimizin emekleri çok geçti. Valiliğimize ve Belediyemize teşekkür ediyorum. Buradan elde edilen gelirle şehit ve gazi çocuklarına yardım edilecek" dedi.

"Çocuklar gülsün, dünya gülsün" sloganıyla yola çıktık"

İyi bir niyetle yola çıktıklarını belirten Polis Eşleri Derneği Edirne Şube Başkanı Doç. Dr. Nilüfer Alçalar, "Çocuklar gülsün, dünya gülsün" sloganıyla yola çıktıklarını belirten Alçalar, "Umarım çok güzel şeyler yapacağız. Burada gördüğünüz her şeyin arkasında çok büyük emek var" ifadelerine yer verdi.

Kermeste konser veren Edirne Kent Konseyi Kadın Meclisi Morİz Ritim Grubunun gösterisi de ilgiyle izlenerek telefonlara kaydedildi.

Kermesten elde edilecek gelir şehit ve gazi çocuklarına yapılacak yardımlarda kullanılacak.

Özlem Ceylan