Polis ekiplerinden uyuşturucu kaçakçılarına 50 milyonluk vurgun!

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Ekipleri başarılı bir operasyona daha imza attı. Kaçak yollardan yurda sokulmak istenen 50 milyonluk uyuşturucu ve kaçak eşyanın yurda girişi engellendi.

Polis ekiplerinden uyuşturucu kaçakçılarına 50 milyonluk vurgun!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

  Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ve Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen 2 ayrı operasyonda yurda kaçak yollardan  sokulmak istenen 123 paket içinde 100 kilogram uyuşturucu ve binlerce elektronik eşya ele geçirildi.

                Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri rekor yakalamaya imza attı. KOM şube ve narkotik suçlarla mücadele şubesi ekipleri Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir TIR’dan şüphelendi.

                Bulgaristan üzerinden gelen ve Kapıkule sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan şüpheli bir tır izlemeye alındı. Edirne’den İstanbul’a gitmek üzere Edirne otoban gişelerde durdurulan tır dorsesinin mührünün bozulduğunun anlaşılması üzerine arama yapıldı.  

Tır içerisinde profil demirler arasına gizlenmiş piyasa değeri 40 milyon lira değerinde 123 paket İçerisinde 100 kilogram skunk maddesi ve suikastlarda kullanılan 3 adet susturuculu tabanca  ele geçirildi.

Çok sayıda gümrük kaçağı ürüne el konuldu

                Bir diğer başarılı operasyonda ise farklı marka ve modellerde 16 bin 385 adet elektronik sigara, bin 240 adet sigara kağıdı, 30 bin adet boş Makaron, Marka ve modeli bilinmeyen 2 bin adet gözlük, gümrük kaçağı olarak değerlendirilen yüzlerce malzemeye de el konuldu.

Tır şoförleri gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturmanın ise sürdüğü belirtildi.

Özlem Ceylan