Polis ekiplerinden okul önlerinde uygulama

Edirne'de polis ekiplerince bayram dönüşü olan okulların ilk günü 58 ekip 157 personel ile öğrencilerin güvenli giriş çıkışları sağlandı.

Polis ekiplerinden okul önlerinde uygulama
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne'de 9 günlük bayram tatilinin sona etmesinin ardından öğrenciler yeniden ders başı yaptı.

Okul önlerinde görev alan Edirne İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sorumluluk bölgesinde uygulama yaptı.

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, kentteki okullarda güvenliğin sağlanması amacıyla yürüttükleri çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Kent geneli ve ilçelerdeki okullarda huzur ve güvenin sağlanmasına yönelik denetim ve uygulama gerçekleştirildi.

Edirne İl Genelinde Çocuk Şube Müdürlüğü Koordinesinde Motosikletli Yunus Timleri, Asayiş, Narkotik, Terörle Mücadele (TEM), Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele, Trafik, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesine bağlı 58 ekip ve 157 personel ile yapılan uygulama çerçevesinde eş zamanlı okul giriş çıkışları sağlandı.

Ayrıca kentteki okulların çevresinde uygulama gerçekleştiren ekipler, şüpheli gördükleri şahısları durdurarak Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulaması yaptı.

Öğrenci ve velilere uygulamalarla ilgili bilgilendirme yapan polis ekipleri, denetim ve uygulamaların artarak devam edeceğini belirtti.

Uygulama çerçevesinde Umuma açık yerler, metruk binalar, park ve bahçeler ile okul çevreleri kontrol edildi.

  Haber Merkezi