Polis ekiplerinden ‘Fahri Trafik Müfettişleri Eğitim Semineri'

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekipleri tarafından 'Fahri Trafik Müfettişliği Semineri' gerçekleştirildi.

Polis ekiplerinden ‘Fahri Trafik Müfettişleri Eğitim Semineri'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne’de trafik kuralları, emniyet kemerinin önemi ve trafik kazalarının önüne geçmede dikkat edilmesi gerekenler gibi çeşitli konularda eğitim veren Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, bu kez “Fahri Trafik Müfettişliği Semineri” verdi. . Eğitime katılanlar arasında öğretmen, bankacı, avukat, hâkim, savcı, doktor, hemşire, akademisyen gibi çalışan ve emekli her meslek grubundan insanlar bulunuyor.

İl Emniyet Müdürlüğü binasında gerçekleştirilen Fahri Trafik Müfettişliği Semineri’ne katılanlar bu konuda bilmediklerini ve merak ettiklerini de öğrenme fırsatı buldu.

Fahri Trafik Müfettişleri, Sürücülerin trafik kurallarına uyup uymadığını denetlemekle sorumlu olan yetkililere yardımcı olmak üzere, trafik kural ihlali yapan sürücüleri tespit ederek trafik düzeni ve güvenliğini sağlama amacıyla gönüllük ilkesiyle görev yapan kişilerden oluşuyor.

Özlem Ceylan