Peker Yapı yenilenen yüzüyle hizmete girdi

Edirne'de uzun yıllar seramik, banyo, parke ve aksesuar malzemelerinin satışını yapan Peker Yapı Market, yenilenen yüzüyle hizmete girdi.

Peker Yapı yenilenen yüzüyle hizmete girdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne'de İstasyon Mahallesi Tren Garı Karşısında seramik, mutfak, banyo malzemelerinin satıldığı yapı market sektöründe yenilenen yüzüyle hizmet verecek işyeri düzenlenen görkemli bir törenle hizmete açıldı.

İş yerinin açılış kurdelesini AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Belediye Başkanı Recep Gürkan,Başkan Yardımcıları Selçuk Çakır ve Yaver Tetik İşletme sahibi Yaşar Peker, Saadet Partisi İl Başkanı Sinan Tekin, TED Edirne Koleji Kurucusu Nesim İba,Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Zıpkınkurt,birlikte kesti.

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Belediye Başkanı Recep Gürkan ve beraberindeki misafirlere işletmeyi gezdiren Yaşar Peker, işyerindeki malzemeler ve satışları hakkında bilgi verdi.

Edirne'de İstasyon Mahallesi'ndehizmete giren Peker Yapı'nın açılışına çok sayıda davetli katılım sağladı. AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, işyerinin hayırlı olmasını dilerken, aynı zamanda açılan iş yeri ile istihdama da katkı sağlanacağına değindi.

"İşyerinin hayırlı olmasını diliyorum"

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan Recep Gürkan, "Kuruluşundan bu güne marka olan Peker ticaretin yenilenen işyerinin açılışını yapıyoruz. Kendisine, ailesine ve çalışanlarına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Allah bol kazançlar nasip etsin. Ekonomik anlamda da istihdama katkı sağlaması çok değerli bir davranıştır. Yaşadığınız şehre katkıda bulunmak her türlü takdirin üzerinde. Bu vesileyle Yaşar Peker'i kutluyorum" dedi.

"İstihdama da katkı sunmayı hedefliyoruz"

İşletme Sahibi Yaşar Peker, "25 yıldır bu iş ile uğraşıyorum. Daha önce de hizmet veriyorduk ama şimdi yenilenen yüzümüzle müşterilerimize daha konforlu ve daha lüks hizmet vereceğiz. Şuanda 5 çalışanımız var. Hedefimiz istihdama da daha fazla katkı sunmaktır. Hayırlısı olsun"ifadelerine yer verdi.

Özlem Ceylan