Özer, 'MHP seçimlerden çok güçlü bir şekilde çıkacak'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili adayları esnaf ziyaretlerine devam ediyor. MHP il yönetimi ve Milletvekili adayları Saraçlar caddesinde esnaflara ziyaret gerçekleştirdi.

 Özer, 'MHP seçimlerden çok güçlü bir şekilde çıkacak'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ziraat Yüksek Mühendisi, MHP Milletvekili Adayımız Sayın Ali Özer, MHP olarak Edirne’de her mahalleyi her sokağı her esnafı tek tek gezerek tokalaştıklarını Milliyetçi Hareket Partisi’ne olan ilginin her geçen gün büyüdüğünü vurguladı.

MHP İl yönetimi üyeleri ve Milletvekili adayları Saraçlar Caddesini ziyaret ederek bölgedeki vatandaşlarla da sohbet etti. 

Milliyetçi Hareket Partisinden 1’den fazla vekil çıkartacaklarını dile getiren MHP 28. Dönem 1. Sıra Milletvekili adayı Ziraat Yüksek Mühendisi Ali Özer, “Biz Edirne halkımıza göstermiş olduğu ilgiden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Allah nasip ederse 14 Mayıs’ta Milliyetçi Hareket Partisi seçimlerden çok güçlü bir şekilde çıkacak. Halkımız Milliyetçi Hareket Partisinden 1 ya da 1’den fazla vekil çıkartarak Ankara’ya meclise göndererek çok ciddi bir destek göreceğimizi düşünüyoruz. Trafik haftamız devam ediyor bu gayretlerinden dolayı tebrik ediyoruz.  Allah ayaklarına taş değdirmesin. Bugün saraçlar caddesinde çevre esnafımızla buluşacağız. Yoğun bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz.” Dedi.

Burcu Temel- Dilek Şahin