Okul Sporları voleybol müsabakaları tamamlandı

Edirne Okul Sporları faaliyet programında yer alan voleybol genç erkekler ve genç kızlar müsabakaları Mimar Sinan Spor Salonunda tamamlandı.

Okul Sporları voleybol müsabakaları tamamlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Okul Sporları voleybol genç erkekler ve genç kızlar müsabakalarında dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları takdim edildi. Başarılı olan takımlar bölge müsabakalarında Edirne’yi temsil edecek.

Spor şehri Edirne’de Okul Sporları müsabakaları hız kesmeden devam ediyor. Okul Sporları faaliyet programında bulunan voleybol genç erkekler ve genç kızlar karşılaşmaları Mimar Sinan Spor Salonunda heyecan dolu anlara sahne oldu.

Genç erkekler kategorisinde Edirne Kırkpınar Spor Lisesi birinci, Uzunköprü Muzaffer Atasay Anadolu Lisesi ikinci oldu. Genç kızlar kategorisinde Bahçeşehir Koleji birinci, Edirne Kırkpınar Spor Lisesi ikinci oldu.

Dereceye giren sporculara düzenlenen tören ile kupa ve madalyaları, Gençlik ve Spor Spor Şube Müdürü Murat Ulaşdır,                 Kırkpınar Spor Lisesi Müdürü Ali Hüner, Muzaffer Atasay Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Betül Kahraman ve Bahçeşehir Koleji Müdür Yardımcısı Serkan Altındiş tarafından takdim edildi.

Haber Merkezi