Öğrencilere güvenli internet eğitimi verildi  

Edirne İl Jandarma Komutanlığı Keşan İlçesinde ilk ve orta dereceli okullarda öğrenim gören öğrencileri Güvenli İnternet Kullanımı hakkında bilgilendirdi.

Öğrencilere güvenli internet eğitimi verildi  
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne İl Jandarma Komutanlığı, özellikle maddi ve manevi kayıplarına neden olan ve akabinde değişik suç olaylarının çıkış noktasını teşkil edebilen dijital dolandırıcılık faaliyetlerinin engellenmesine yönelik bilgilendirme çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

 İl Jandarma Komutanlığı Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce, Siber Suç Farkındalık ve Bilinçlendirme faaliyetleri kapsamında; Keşan İlçesinde ilk ve orta dereceli okullarda öğrenim gören öğrencilere “Siber Zorbalık, Güvenli İnternet Kullanımı, Dijital Bağımlılık, Parola Güvenliği, Sosyal Medya Kullanımı ve Siber Dolandırıcılardan Korunma” konularında bilgilendirme çalışması gerçekleştirdi.

Siber Suçlarla Mücadele konulu afiş ve broşür dağıtıldı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Siber dolandırıcılık faaliyetlerinin engellenerek maddi ve manevi kaybın önlenmesine yönelik bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışmaları devam ediyor.

Haber Merkezi