Öğrenci ve veliler kitap okuma etkinliğinde buluştu

İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde öğrencilere kitap okuma alışkanlığını kazandırmak amacıyla 'Edirne Okuyor' projesi kapsamında evlerde düzenlenen kitap okuma saatinde öğrenciler velileri ile beraber kitap okudu.

Öğrenci ve veliler kitap okuma etkinliğinde buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yaptığı duyuru sonrası her okulun yöneticileri tarafından etkinlikle ilgili veliler bilgilendirildi. Saatler 20.30'u gösterdiğinde 'Edirne Eğitim Ailesi Okuma Etkinliği' başladı ve öğrenciler velileriyle birlikte kitap okumaya başladı.

2023- 2024 Eğitim Vizyonu çerçevesinde Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ailece kitap okuyorum etkinliği ile hem birlikte vakit geçirmenin, hem de kitap okumanın önemine dikkat çekildi.

Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen proje kapsamında evde çocuklarıyla beraber kitap okuyan aileler fotoğraflarını sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı. Kitap okuma alışkanlığının yaygınlaştırılmasına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen bu etkinlik hem öğrencileri hem de velileri ortak noktada buluşturdu.

Proje ile velilere ve öğrencilere kitap okuma sevgisi ve alışkanlığının kazandırılması ve öğrencilerin zihinsel, duygusal, sosyal ve dil gelişiminin desteklenmesi amaçlanıyor.

İpek Esma Çeşme