Nikahlarını düğün merasimi ile taçlandırdılar

Geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen nikah töreninde evlilik yolundaki ilk adımı atan Edirne Haber Gazetesi Muhabiri Doğukan Vurgun, düzenlenen düğün merasiminde Gökçe Ayçiçek ile hayatını birleştirdi.

Nikahlarını düğün merasimi ile taçlandırdılar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne Haber Gazetesi Muhabiri Doğukan Vurgun, Gökçe Ayçiçek ile evlenerek dünya evine girdi. Kentteki bir düğün salonunda düzenlenen düğün merasiminde Vurgun ve Ayçiçek ailelerini eş, dost, arkadaş ve akrabaları yalnız bırakmadı. Vurgun ve Ayçiçek Ailesi davetlileri kapıda karşıladı.

Gönüllerince eğlendiler

Davetlilerin yerini almasının ardından gelin ve damat ilk danslarını yaptı.Daha sonra ise takı törenine geçildi. Törenin bitiminde ise düğün pastası kesilip yemek ikramı yapıldı. Açık alanda gerçekleştirilen düğüne katılanlar, çalan müzikler eşliğinde gönüllerince eğlendiler.

Çiftin düğün törenine Edirne Haber ve Gündem Gazetesi İmtiyaz Sahibi İş İnsanı Nesim İba, Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Şubesi Müdürü Mehmet Deniz Karakurt, Anadolu Ajansı Bölge Müdürü Salih Baran, İl Göç İdaresi Müdürü Musa Aşılıoğlu başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

Edirne Haber Gazetesi olarak çalışma arkadaşımız Doğukan Vurgun ve eşi Gökçe Ayçiçek’e bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Burcu Temel