Müzik Festivali için geri sayım başladı

Edirne'de 25-26 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek Müzik Festivali'ne yoğun katılım bekleniyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da birbirinden güzel sanatçıları müzikseverlerle buluşturacaklarını söyleyen Organizasyon Sahibi Aziz Gül, Edirnelilerin 2 gün boyunca festivalde müziğe doyacağını söyledi.

Müzik Festivali için geri sayım başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edirne'de 25-26 Mayıs tarihleri arasında Müzik Festivali düzenlenecek. Hazırlıklar tamamlandı festival için geri sayım başladı. Bilet satışlarının devam ettiği festivale yoğun katılım bekleniyor.

"Festivalde 2 gün boyunca katılımcılar müziğe doyacak"

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Edirnelileri müzikle buluşturacaklarını söyleyen Organizasyon sahibi Aziz Gül,  "Her yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun katılım bekliyoruz. Edirne Müzik Festivali çok seviliyor. İlgi görmesinin nedeni ise işimizi çok sevmemiz ve iyi yapmamızdan kaynaklanıyor. Festivalde 2 gün boyunca katılımcılar müziğe doyacak. Tam 10 sanatçı sahne alacak. Dopdolu 2 gün geçireceğiz. Herkesi festivalimize bekliyoruz. Özellikle gençlerin sevdiği ve son zamanlarda popüler olan sanatçıları ağırlıyoruz. Bundan sonra da sezon boyunca çeşitli konser, festival ve etkinliklerimiz olacak ” ifadelerine yer verdi.

Edirne Müzik Festivali, Olin Kavşağı Gül Davet Bahçesi’nde, 25-26 mayıs tarihlerinde gerçekleşecek. Edirne Müzik Festivali, her yıl binlerce müzik severi ünlü sanatçılarla buluşturuyor. Bu yıl da 2 gün boyunca Edirneliler müziğe doyacak. 25 mayıs cumartesi günü Gazapizm, Son Feci Bisiklet, Ezginin Günlüğü, Nova Norda, İstanbul Arabesque Project, 26 mayıs pazar günü ise Sagopa Kajmer, Madrigal, Pera, Çağan Şengül, Ceren Gündoğdu sahne alacak.

İpek Esma Çeşme